Hlavní obsah

Muž se na Třinecku pohádal se ženou, po střelbě skončili oba těžce zranění

Právo, plk

Výstřel z pistole zazněl ve středu krátce před 15. hodinou v Milíkově na Třinecku. Podle informací Práva skončila střelbou hádka mezi dvaapadesátiletým mužem a devětapadesátiletou ženou. Oba aktéři sporu jsou zraněni, případem se zabývají kriminalisté Krajského policejního ředitelství v Ostravě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž i žena skončili se střelným poraněním hlavy ve Fakultní nemocnici Ostrava. „Oba byli operováni a jejich stav byl zhruba v půl osmé večer velice vážný,“ doplnil mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Případ policie šetří jako vraždu ve stadiu pokusu. „Vše nasvědčuje tomu, že došlo mezi mužem a ženou k rozepři, která vyvrcholila střelbou,“ potvrdila krajská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Upozornila, že zatím se jedná o předběžné informace, neboť vyšetřovatelé jsou stále na místě. „V současnosti dochází k ohledání místa činu, zajišťujeme stopy, na místě události je také balistik a další experti, abychom mohli případ zadokumentovat,“ doplnila.

Pokusu o vraždu se měl zřejmě dopustit muž, právě on měl vytáhnout zbraň a vystřelit po ženě. „Zdravotní stav obou aktérů momentálně neumožňuje je vyslechnout,“ sdělila Holčáková s tím, že zbraň, ze které se střílelo, už policisté zajistili. Zda se střelba odehrála v domě, nebo u domu, policejní mluvčí nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám