Hlavní obsah

Pár s dvojčaty prošmejdil v Praze dům. Muž vzal kameru, žena rohožku

Praha

Při krádeži kamer se zloději nechávají natočit poměrně často. Policisté z Prahy nyní vyšetřují případ dvojice, která ukradla kameru a přitom nechala natočit nejen sebe, ale i dvojčata v kočárku, se kterými se po bytovém domě pohybovala.

BEZ KOMENTÁŘE: Pár s kočárkem ukradl kameru (video je bez zvuku)Video: Policie ČR

 
Článek

Moderně oblečená žena s mužem za doprovodu dvou několikaměsíčních dětí v kočárku se dostala do domu v ulici Pertoldova 17. února. V domě se pohybovali několik desítek minut, žena si vzala rohožku a muž se postupně snažil odmontovat kamery. U jedné se mu to nakonec podařilo a odnesl si ji. Podle policie způsobili škodu za 12 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Muž si odnesl kameru

„Titíž pachatelé mají na svědomí krádež horského kola v domě v ulici U Družstva Život v Praze 4 v hodnotě 10 tisíc korun. Oba jsou podezřelí z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody,“ uvedl ve středu mluvčí policie Jan Daněk.

Muž je ve věku 30–40 let, má výšku 180–190 centimetrů, krátké vlasy. Oblečený byl do modré bundy, zelených kalhot a na hlavě měl modrou čepici s nápisem Loop. Žena je podle policie ve věku 25–30 let, má blond delší vlasy, oblečená byla do světlých kalhot a pruhované mikiny.

Informace o totožnosti nebo pohybu zlodějů přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám