Hlavní obsah

Lupič v Kojetíně ztratil nervy a raději od pumpy utekl

Právo, Miloslav Hradil
Kojetín
Aktualizováno

Policie v úterý požádala veřejnost o pomoc při pátrání po lupiči, který přišel v pátek loupit do prodejny na benzinové čerpací stanici na Tržním náměstí v Kojetíně. Vylekal ho ale příjezd dalšího zákazníka. K loupežnému přepadení došlo před půl jednou odpoledne.

Lupič na benzínce

 
Článek

„Do prodejny vstoupil maskovaný pachatel. Na obsluhu namířil krátkou střelnou zbraň, kterou měl částečně ukrytou v pravém rukávu, a řekl jí: Chci peníze,“ sdělila Právu policejní mluvčí Irena Urbánková.

K vydání peněz ale nedošlo, protože právě v ten okamžik přijel na pumpu další zákazník a maskovaný muž raději utekl. Policistům se podařilo zjistit, že pachatel odjel z Mlýnské ulice připraveným vozidlem.

Foto: Policie ČR

Lupič na útěku zachycený průmyslovou kamerou.

„Zřejmě se jednalo o Fiat Punto stříbrné barvy. Lupič byl bílé pleti ve věku kolem 40 let, vysoký kolem 190 cm, spíše silnější postavy. Na temeni hlavy měl pleš. Na sobě měl oblečenou černohnědou šusťákovou bundu, v obličeji byl maskován kuklou s otvory pro oči. Mluvil plynule česky,“ uvedla mluvčí.

Jakékoliv informace, které by vedly k vypátrání pachatele, mohou občané sdělit na linku 158 nebo na kteroukoli policejní služebnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám