Hlavní obsah

Silniční pirát nebezpečně ohrožoval auto producenta Babovřesek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Na rychlostní silnici R4 na Příbramsku zaznamenala kamera producenta Zdeňka Kubíka nebezpečného řidiče. V jednu chvíli agresivní šofér dokonce provedl nebezpečný manévr, při kterém producentovo auto vytlačil do svodidel.

Agresivní řidič vybržďoval auto na rychlostní silnici R4

 
Článek

Producent, který se mimo jiné podílel na produkci Babovřesek, cestoval minulý čtvrtek s přáteli po silnici ve směru na Příbram. Při předjíždění chtěl podjet jeho auto řidič stříbrného BMW. „Zaregistroval jsem ho na poslední chvíli, tak jsem zrychlil, aby se mohl zařadit za mě a nemusel brzdit,“ uvedl Zdeněk Kubík. To ještě netušil, co jeho manévr odstartuje.

Podle jeho slov mu pak řidič z BMW několikrát vjel do pruhu, aby mu zabránil v předjetí. V jednu chvíli rovněž přinutil Kubíka prudce brzdit. Ten se pak raději držel několik kilometrů za ním.

Když se mu po nějaké době podařilo bavorák předjet, netrvalo dlouho a silniční pirát provedl nebezpečný manévr, při kterém se jen shodou náhod nic nestalo. Na videozáznamu jde vidět, jak se producentovo auto otřáslo. „Já nevím, jestli se to třese nárazem, nebo brzdou, protože jsem musel naplno brzdit,“ konstatoval Kubík.

„Auto poškozené nebylo, policii jsem nic nehlásil, ani se mi nikdo od policie neozval. Stejně bych asi odmítl vypovídat. Nechci se mu mstít,“ podotkl producent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám