Hlavní obsah

Starší ženu srazil na přechodu pro chodce traktor

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovácko

Traktor s vlečkou sena srazil v úterý ráno sedmasedmdesátiletou ženu na přechodu pro chodce ve Vlčnově na Slovácku. Seniorka po střetu utrpěla vážná zranění, se kterými byla převezena do uherskohradišťské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Policisté šetří málo obvyklou nehodu traktoru, jehož řidič na přechodu přehlédl starší ženu.

Článek

Neštěstí se stalo před půl desátou dopoledne na hlavní křižovatce v obci. „Řidič traktoru projížděl křižovatkou rovně směrem na Uherský Brod. Z prozatím nezjištěných důvodů nedal řidič přednost chodkyni, která již byla v půlce přechodu pro chodce. Zadním kolem traktoru ženu srazil,“ uvedl policejní mluvčí Aleš Mergental.

Foto: Policie ČR

Policisté šetří málo obvyklou nehodu traktoru, jehož řidič na přechodu přehlédl starší ženu.

Traktorista po pár metrech stroj zastavil a snažil se zraněné ženě poskytnout první pomoc.

Policisté u devětačtyřicetiletého řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Následně mu zadrželi řidičský průkaz.

Vzhledem k důsledkům nehody nyní traktoristu podezřívají ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, za což zákon ukládá trest vězení od šesti měsíců do čtyř let.

Reklama

Výběr článků

Načítám