Hlavní obsah

Policie hledá dvojici v kradeném voze, která odjíždí od pump bez placení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští policisté pátrají po muži a ženě, kteří v kradeném voze ujíždějí od čerpacích stanic bez placení. Na černé audi, které bylo odcizeno v únoru v Letňanech, si namontovali falešné značky. Policisté se pokoušeli vůz kontrolovat již v únoru na dálnici, neboť neměl dálniční známku, řidič jim však tehdy ujel. O hledané dvojici v neděli informovala pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po muži a ženě, kteří bez placení ujíždějí od čerpacích stanicVideo: Policie ČR

 
Článek

Majitel auta zaparkoval svůj vůz v Křivoklátské ulici 31. ledna. Druhý den ráno už Audi S3 na místě nestálo. Majitel našel pouze kus zámku od víka do kufru. Auto s poznávací značkou 3AN 2521 se mu podle policie někdo pokusil ukrást už o 14 dní dříve. Zloděj tehdy rozlomil spínací skříňku, ale s vozem neodjel.

Foto: Policie ČR

Hledaná žena

S ukradeným autem přijel neznámý muž k čerpací stanici v Lysé nad Labem prvního února kolem osmé hodiny ranní. Natankoval asi za 700 korun a ujel bez placení. Podobně si počínal o tři hodiny později v Nymburce. O den později dorazil k čerpací stanici v Milovicích už se změněnou registrační značkou 1SP 6853. Na sedadle spolujezdce seděla žena.

Na dálnici policistům zmizel

V pondělí 17. února pak chtěla audi s touto registrační značkou zkontrolovat hlídka dálničního oddělení v Mirošovicích, protože na skle nemělo dálniční známku. Řidič ale policistům ujel.

Černé Audi typu S3 má stříbrná zpětná zrcátka a podle kriminalistů si pachatel s největší pravděpodobností vyrobil falešné doklady včetně registrační značky. Jak původní 3AN 2521, tak změněná 1SP 6853 byly vyhlášeny do celostátního pátrání.

Hledaná dvojice
Muži je kolem 30 let, je vysoký mezi 180 až 185 centimetry, štíhlé postavy. Má světlou pleť a krátké hnědé vlasy. Oblečený byl například do džínů nebo sportovních kalhot, černé mikiny bez kapuce s výrazným bílým nápisem nebo šedé sportovní bundy s vodorovným tmavým pruhem na hrudi. Na hlavě měl vždy kšiltovou čepici a na nohou černé sportovní boty s bílou podrážkou. Ženě je kolem 25 let, je vysoká mezi 160 až 165 centimetry, střední postavy. Má širší boky, světlou pleť a odbarvené, středně dlouhé vlasy. Oblečená byla do modrých džínů, tmavě modré mikiny na zip s kapucí s bílým nápisem Kenvelo, bílého trika a na nohou měla bílé sportovní boty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám