Hlavní obsah

Kvůli výbuchu domu a požáru zadržela policie dva lidi. Zřejmě vyráběli drogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli nedělnímu výbuchu a požáru v rodinném domě v Čelákovicích u Prahy zadrželi policisté dvě osoby. Muž a žena jsou podezřelí z obecného ohrožení a výroby drog.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hasiči v neděli odpoledne zasahovali u požáru rodinného domu v Čelákovicích, kde nastal i výbuch, při kterém byli zraněni tři lidé. Policisté v pondělí na místě zajišťují stopy a zadrželi pětapadesátiletého muže a jednatřicetiletou ženu.

"Jsou podezřelí z obecného ohrožení a nedovolené výroby omamných a psychotropních látek," informovala mluvčí policie Markéta Johnová. Zda budou zadržení obviněni, rozhodnou policisté podle výsledků ohledání místa požáru.

Při požáru zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby, který přepravil těžce zraněného muže, jenž pravděpodobně vyskočil z okna, do nemocnice v Praze na Vinohradech. "Utrpěl mnohočetná poranění a popáleniny na deseti až 15 procentech tělesného povrchu. Lékař u muže musel zahájit léčbu se zajištěním základních životních funkcí," uvedla mluvčí Středočeské záchranné služby Tereza Vojtová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám