Hlavní obsah

Policisté hledají dalšího aktéra bitky s hlídačem v Brně

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnským kriminalistům se podařilo vypátrat jednoho z aktérů bitky o reklamní poutač, ke které došlo mezi několika mladými lidmi a nočním hlídačem pasáže obchodního domu Omega. Při potyčce byl hlídač zraněn. Jeden z mladíků, kteří se s hlídačem dostali do konfliktu, už je policii znám, po dalším pátrají. Jeho totožnost by mohlo pomoci odhalit video, které natočil jeden z přihlížejících.

Bitka s hlídačem natočená přihlížejícími Video: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalisté by potřebovali pro dokončení vyšetřování ještě vyslechnout druhého z přímých aktérů incidentu. Na nových záběrech je dobře viditelný,“ poprosil o pomoc policejní mluvčí Pavel Šváb.

Policisté také zveřejnili nové video, které nahrál jeden z přihlížejících a na němž je vidět, že strážný dal facku mladé ženě.

Incident se odehrál v polovině loňského prosince. Hlídač otevřel v noci dveře do pasáže, aby pomohl odstěhovat věci z jednoho podniku. V průběhu stěhování ale dovnitř vešel mladý pár, který si tudy chtěl zkrátit cestu. Když mladík s dívkou došli k zavřeným dveřím, na zpáteční cestu si jako trofej vzali reklamní poutač.

„Strážný, který situaci viděl na kamerách, jim v tom běžel zabránit a došlo k potyčce. Do vypuklého boje se zapojil i další muž. Člen ostrahy byl v nerovném souboji přemožen a skončil se zraněními v péči lékařů,“ dodal Šváb. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Bitka o poutačVideo: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám