Hlavní obsah

Dealeři prodávali pervitin na Václavském náměstí, dostala je zásahovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi kriminalisté ve středu ráno šestici dealerů, kteří prodávali pervitin na Václavském náměstí v Praze a jeho nejbližším okolí. Pěti mužům a jedné ženě hrozí až pět let vězení. O zadržení v pátek informoval mluvčí pražské policie Tomáš Hulan, podle něhož jsou dealeři ve věku od 17-49 let.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení dealerů pervitinuVideo: Policie ČR

 
Článek

Zadržení dealeři byli nesmírně aktivní, během vyšetřování kriminalisté zaznamenali možná až tisíce případů prodeje drog uživatelům nebo dalším dealerům v průběhu několika měsíců.

"Jen během posledního dne před zadržením přišlo k domu ve Štěpánské ulici, kde dealeři bydleli, pro drogu více než třicet zájemců," poznamenal Hulan.

Všech šest zadržených bylo obviněno z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Dva jsou stíháni na svobodě, ve čtyřech případech požádal vyšetřovatel o uvalení vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám