Hlavní obsah

Matka s dcerou odjela ke kamarádce, nezvěstné jsou už měsíc

Novinky, Ondřej Kořínek
Liberec

Kriminalisté z Liberce pátrají už skoro měsíc po 32leté Lence Seredové a její devítileté dceři Veronice. Žena s dítětem odjela na začátku února ke kamarádce do Prahy, kde se ale neukázala. Od té doby o ní nikdo neví.

Foto: Policie ČR

Lenka Seredová a její dcera Veronika

Článek

Pohřešovaná odešla 1. února od své kamarádky, u které bydlela v Chrastavě, s růžovými kufry a dalšími věcmi na autobus do Prahy. Tam měla bydlet u další své kamarádky, ale nedorazila k ní. Od té doby se žena ani její dcera neozvaly. Telefon je nedostupný.

„Na policisty se obrátila ředitelka školy ve Vítkově, s tím, že od 3. února nepřišla do školy jejich žákyně Veronika Seredová, ačkoliv ji v minulosti pokaždé matka v případě nepřítomnosti omlouvala,“ sdělila mluvčí policejního prezidia Vlasta Suchánková.

Dodala zároveň, že v případě, že by se přestěhovaly do jiného místa, je povinností nové školy do týdne o této skutečnosti informovat původní školu a vyžádat si dokumentaci.

Lenka Seredová je vysoká 162–168 cm, štíhlé postavy. Má oválný obličej a dlouhé rovné odbarvené plavé (blond) vlasy. Veškeré informace k pohybu pohřešované ženy a její dcery přijme každá služebna Policie ČR nebo linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám