Hlavní obsah

Starší pán si povídal se zlodějem, který vykrádal občerstvení. Policii nezavolal

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po dvou pachatelích vloupání pátrají pražští policisté. Muži po rozbití výlohy od rychlého občerstvení vzali z kasy několik desítek tisíc korun. Zarážející na krádeži je fakt, že jeden ze zlodějů mluvil během vykrádání prodejny s kolemjdoucím, kterého ale nenapadlo zavolat policii.

Se zlodějem se bavil kolemjdoucí Video: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál krátce před silvestrovskou půlnocí, policisté až nyní uvolnili video z bezpečnostních kamer. Muži se vloupali do občerstvení u vstupu do stanice metra Budějovická.

„Poté, co jeden z nich rozbil skleněnou výplň výlohy, druhý do provozovny vlezl a odcizil zásuvku pokladny i s finanční hotovostí v řádu několika desetitisíců korun,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Kriminalisté žádají občany, kteří poznají zloděje, aby se obrátili na linku 158. Přivítali by také svědectví muže, který si s jedním z pachatelů povídal. Za trestné činy krádeže a poškození cizí věci hrozí zlodějům až dva roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám