Hlavní obsah

Žena ukončila život skokem pod vlak

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Osobní vlak srazil v pondělí ráno ženu v Horce nad Moravou na Olomoucku. Střet nepřežila, nikdo další nebyl zraněn. Provoz na trati byl přerušen až do osmé hodiny. Žena zřejmě spáchala sebevraždu, její totožnost je ale neznámá. Právu to řekla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Okolnosti a příčiny neštěstí jsou v šetření. S největší pravděpodobností ale žena spáchala sebevraždu,“ uvedla Štrbáková s tím, že nešťastnice pocházela z obce na Olomoucku.

„Neštěstí se stalo v 4.58 hodin v blízkosti železničního přejezdu zabezpečeného výstražnými kříži v místě veřejnosti nepřístupnému. Jednalo se o vlak z Drahanovic do Olomouce,“ řekl Právu mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Provoz na trati byl přerušen zhruba na tři hodiny. „Zajištěna tam byla náhradní autobusová doprava a to v úseku Olomouc, Řepčín - Příkazy,“ informovala regionální mluvčí Českých drah Kateřina Šubová.

Reklama

Výběr článků

Načítám