Hlavní obsah

Policie našla záběry ženy zavražděné v tramvaji z doby, kdy ještě žila

Novinky, nes

Po nálezu mrtvé 64leté ženy v pražské tramvaji rozjeli kriminalisté rozsáhlou pátrací akci. Podařilo se jim dohledat záběry z bezpečnostních kamer, na nichž je žena vidět v době, kdy byla ještě naživu.

Foto: Policie ČR

Policii se podařilo dohledat záběry z kamer, na nichž byla zavražděná žena ještě živá.

Článek

„Prosíme každého spoluobčana, aby si obrázky prohlédl a uvědomil si, zda s poškozenou necestoval v inkriminovanou dobu tramvají číslo 17. Stejně tak opětovně prosíme každého, kdo jel v předmětnou dobu, tedy v čase od 9:55 do 10:20 hodin, 13. února, zmiňovanou tramvají ve směru do Modřan, aby se přihlásil kriminalistům prostřednictvím linky 158,” sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Žena cestovala z Palackého náměstí přes konečnou stanici Levského zpět do centra. V tramvaji ji našli pasažéři, krvácela do mozku. „Na základě výsledků pitvy a dalších informacích zjistili, že žena zemřela vlivem cizího zavinění,“ uvedl už v pátek policejní mluvčí Jan Daněk.

Žena byla 165 až 168 centimetrů vysoké štíhlé postavy, krátce střižených vlasů se zrzavým přelivem. Oblečená byla do šedomodrého tříčtvrtečního kabátu ze šusťákoviny, tmavých kalhot a tmavých bot. Na hlavě měla kšiltovou čepici černé barvy, přes rameno měla kabelku a v ruce kostkovanou tašku.

Svědci mohou podle policistů přispět informacemi, které jim samotným připadají bezcenné, ale pro kriminalisty mohou mít cenu zlata. Každému, kdo by se jim takto přihlásil, slibují maximální anonymitu.

Reklama

Výběr článků

Načítám