Hlavní obsah

Mladíkovi vadil v tramvaji opilý a agresivní muž, vyhodil ho ze dveří

Novinky, ok, for

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Agresivního a opilého muže se rozhodl v noci na pátek vyhodit z tramvaje 20letý mladík v Praze. Muž se při pádu ze dveří poranil na hlavě a záchranka ho převezla do nemocnice.

Mladíka převezli policisté na služebnuVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Oba muži se měli během cesty tramvají hádat a navzájem urážet. Incident vyvrcholil na zastávce Ke zvonu, kde mladý nizozemsky hovořící muž vyhodil 50letého cestujícího z tramvaje.

„Muž spadl na ostrůvek a uhodil se do hlavy. Pachatel byl zadržen a prozatím je podezřelý z přestupku,“ informoval Novinky mluvčí policie Jan Daněk.

„Opilý muž byl převezen s podezřením na vážný úraz hlavy do nemocnice v pražském Motole,“ doplnila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

V Praze už od prosince minulého roku přímo z nočních linek MHD sváží speciální hlídka bezdomovce do ubytoven. Revizoři a strážníci volají na speciálně zřízený dispečink, kam nahlásí výskyt těchto osob v nočních linkách.

„Pracovníci dispečinku tyto osoby převezou do zařízení speciálně upravenou sanitkou nebo je odešlou pěšky,“ vysvětlil systém Tomáš Ján, ředitel Centra sociálních služeb Praha s tím, že každou noc odvezou asi 20 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám