Hlavní obsah

Řidič jaguaru srazil odtaháře a ujel bez zaplacení

Ústí nad Labem

Ústečtí policisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví 29letého cizince, který v pátek večer úmyslně najel svým autem do zaměstnance odtahové služby. Ten se mu snažil zabránit v odjezdu z areálu bez zaplacení odtahu. Muž utrpěl vážné zranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Obviněný v pátek krátce před sedmou hodinou večer v areálu společnosti v Božtěšicích, kam bylo odtaženo jeho vozidlo, úmyslně svým vozidlem značky Jaguar CC9 najel na zdejšího zaměstnance a z místa ujel. Muž utrpěl těžké zranění a musel být ještě téhož večera v nemocnici operován," informovala severočeská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Hned poté začaly po řidiči pátrat policejní hlídky, krátce před 23.00 našly jeho vozidlo zaparkované v Masarykově ulici.

"Policisté si při projíždění všimli, že se řidič schovává uvnitř, proto neváhali a cizince zadrželi. Ten následně putoval do policejní cely," dodala Hyšplerová.

Policejní komisař podal návrh na jeho vzetí do vazby, soud mu vyhověl. Hyšplerová uvedla, že o odtahu vozidla policisté rozhodli proto, že ho řidič nechal odstavené na dálnici D8 poblíž Nové Vsi na rozhraní Ústeckého a Středočeského kraje. Došly mu totiž pohonné hmoty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám