Hlavní obsah

Útočníci naházeli do baru v Moravské Třebové šest zápalných lahví

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravská Třebová

Šest zápalných lahví hodili dva neznámí pachatelé ve středu do jednoho z barů v Moravské Třebové. Následný požár způsobil škodu za 150 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočníci házeli do baru zápalné lahveVideo: Policie ČR

 
Článek

Dva muži maskovaní kapucí vhodili zápalné lahve s neznámou hořlavinou hodinu po půlnoci do skleněných dveří baru Duku Duku v ulici 9. května. Policisté odhadli škodu na 150 tisíc korun, nikdo nebyl zraněn. Provoz klubu omezen nebyl.

Foto: Policie ČR

Dva žháři hodili zápalné lahve do baru

„Zápalné lahve nyní zkoumají odborníci. Obracíme se k široké veřejnosti a žádáme ji o spolupráci. Pokud některou z osob poznáváte, co nejdříve nás informujte prostřednictvím linky 158,“ informovala Novinky mluvčí policie Anna Štegnerová.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají i po řidiči tohoto auta

Zároveň požádala, aby policii kontaktoval řidič, který ulicí projížděl chvíli předtím. Kriminalisté vyšetřují případ pro spáchání trestného činu poškození cizí věci, za který hrozí pachatelům až rok vězení. Nevylučují ovšem, že může dojít k překvalifikování činu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám