Hlavní obsah

Útočníci u bazénu v Kroměříži unesli ženu

– Kroměříž
Právo, jr

Únos ženy, která byla přepadena v Kroměříži, vyšetřují kroměřížští kriminalisté. S naléhavou žádostí o pomoc se ve čtvrtek obrátili i na veřejnost. Ženu násilím vtáhli do zatím neznámého automobilu a pustili ji až po několika hodinách.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„K události došlo v úterý 14. ledna 2014 okolo půl sedmé večer, kdy byla v Kroměříži na ulici Obvodová na parkovišti mezi plaveckým bazénem a sportovním centrem přepadena a unesena žena. Při přepadení volala o pomoc. Neznámí pachatelé ji násilím vtáhli do doposud nezjištěného automobilu. Po několika hodinách ji pustili,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Co přesně se ženě stalo, zda jí útočníci něco ukradli a proč ji několik hodin drželi, policie neuvedla.

„Zveřejňujeme tuto informaci zejména kvůli tomu, že potřebujeme svědectví lidí. Kriminalisté samozřejmě pracují s více možnými verzemi sledu událostí, nicméně existuje vysoký stupeň věrohodnosti popisu události. Vyšetřování je vedeno s právní kvalifikací loupež, vydírání, omezování osobní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku,“ doplnila Kyšnerová.

„V souvislosti s tímto případem žádáme o pomoc také veřejnost. Pokud si někdo v dané době poblíž místa činu všiml čehokoliv podezřelého, osob či vozidel nebo samotného jednání násilníků, ať zavolá na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo 725 074 416,“ požádala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám