Hlavní obsah

Chlapec, který se s rodinou otrávil plynem, zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Jedno z nezletilých dětí z rodiny, která se 9. ledna v Havlíčkově Brodě přiotrávila plynem unikajícím pravděpodobně z karmy, tento týden zemřelo. Potvrdil to náměstek ředitele havlíčkobrodské nemocnice Petr Linhart. Plynem byla ohrožena matka se dvěma dětmi včetně tří zasahujících zdravotníků.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle Linharta jsou všichni ostatní přiotrávení mimo ohrožení života. "Je to velká tragédie, která rodinu velmi traumatizuje. Případ se stále vyšetřuje, rodina si nepřeje podávat jakékoli další informace," řekl Linhart.

K případu se s ohledem na rodinu nechce vyjadřovat ani policie. Podle informací ČTK zemřel dvanáctiletý chlapec v úterý.

Policisté se o otravě rodiny oxidem uhelnatým dozvěděli ve čtvrtek 9. ledna krátce po 21:00 od záchranářů. Událost vyšetřují pro podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a veškeré okolnosti případu prověřují.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám