Hlavní obsah

Jméno mrtvého muže s tetováním JŠ policisté stále neznají

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

Policii se zatím nepodařilo zjistit totožnost muže, jehož mrtvolu objevili loni 11. října rybáři ve vodním toku u Tovačova na Přerovsku. Ve středu se proto obrátila s žádostí o pomoc na veřejnost.

Foto: Policie ČR

Oblečení, které měl mrtvý na sobě

Článek

„Jedná se o muže ve stáří 50 až 60 let, výšky 172 cm, váhy odhadované na 62 kg a tmavé pleti. Má prošedivělé vlasy, modré oči a výrazně husté obočí. Na krku má dvě staré jizvy po chirurgickém zákroku. Nosil zubní náhradu a pravděpodobně se jednalo o silného kuřáka. Na pravém předloktí měl vytetovaná písmena JŠ o velikosti přibližně 1,5 cm,“ řekla Právu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto: Policie ČR

Oblečení, které měl mrtvý na sobě.

Pohyb muže byl podle ní zaznamenán loni 10. října okolo 17.30 hod. v Tovačově. „S nikým nekomunikoval, nereagoval na dotazy, pohyboval se sám a bez zavazadel,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Oblečení, které měl mrtvý na sobě.

Při pátrání po jeho totožnosti bylo zjištěno, že se nejedná o občana Tovačova. „Mohlo by se jednat o osobu bez domova, případně o sociálně slabšího člověka. Jeho oblečení mu bylo zřejmě poskytnuto v některém z charitativních objektů. Pitva potvrdila, že muž nezemřel násilnou smrtí, ale z přirozených příčin,“ zdůraznila Urbánková.

Foto: Policie ČR

Boty, které měl mrtvý na sobě.

Jakékoliv informace, které by mohly pomoci ke zjištění totožnosti muže, přijmou policisté na bezplatné telefonní lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám