Hlavní obsah

Slibovala erotické chvilky, ale muže okrádala. Sebrala i psa

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravské policii se po několika měsících podařilo dopadnout dvaadvacetiletou ženu, která slibovala mužům sex, a pak je okrádala. Policie zatím ví o třech okradených mužích, není ale vyloučeno, že obětí může být více.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Žena se podle ní s muži seznamovala různými způsoby, většinou to bylo prostřednictvím inzerátu.

S prvním okradeným mužem se poznala právě pomocí inzerátu. „K samotnému aktu nakonec dojít nemělo, když se zúčastnění setkali v parku. Žena měla muži sdělit, aby se nedíval, a posléze s jeho mobilním telefonem a peněženkou utéci,“ uvedla mluvčí.

Dalším okradeným je padesátiletý muž. Také s ním se seznámila pomocí inzerátu. Nejprve si dopisovali, pak dívka navštívila muže v jeho bytě. Když z bytu odešel, ukradla mu psa. Policie ho později zajistila a vrátila majiteli.

Utekla oknem 

Další obětí zlodějky je osmadvacetiletý muž, se kterým se zná od vidění. Pozvání na návštěvu ho přišlo draho. Žena mu ukradla věci za zhruba deset tisíc korun a utekla oknem.

„Po oznámení policisté shromáždili informace ke konkrétní podezřelé, načež zadrželi jak dívku, tak zajistili odcizeného psa, ten se už vrátil majiteli. Na obviněnou ženu pamatuje trestní zákoník trestem odnětí svobody až na tři léta, a to vzhledem k faktu, že byla za takový trestný čin již dříve odsouzena,“ doplnila mluvčí policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám