Hlavní obsah

Řidička se přes plynový sloupek probourala až ke dveřím

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Kuriózní dopravní nehoda zaměstnala ve čtvrtek plzeňské záchranáře. V Dopravní ulici se jednašedesátiletá řidička probourala zděným sloupkem s přípojkou plynu až na dvorek rodinného domu. Její terénní toyota se zastavila jen pár centimetrů od vchodových dveří.

Nehoda u rodinného domuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Byla to hrozná rána. Nejdřív jsem si myslela, že se něco zřítilo v domě. Až pak jsem z okna viděla stát na dvorku cizí auto a kolem tu spoušť,“ řekla Právu 73letá majitelka domu.

Po nehodě začal z poškozené přípojky unikat plyn. „Hasiči proto museli uzavřít jeho přívod,“ doplnila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. Řidička byla v šoku, ale jinak u ní lékaři při prohlídce žádné zranění nezjistili.

Podle policie žena za volantem nezvládla průjezd zatáčkou. „Najela na obrubník, což ji rozhodilo a následně se dostala do protisměru a mimo vozovku, kde narazila do plynového sloupku,“ uvedla policistka Jana Tomková s tím, že dechová zkouška u řidičky neprokázala alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám