Hlavní obsah

Pivo zaplavilo rychlostní silnici R48, kamión ho vysypal za jízdy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Stovky lahví piva se válely v pátek dopoledne na rychlostní silnici R48 ve Frýdku Místku. Českému kamiónu, který je převážel, se částečně odlomila pravá bočnice a vysypané sklenice zablokovaly silnici. Hasiči si na odklizení povolali speciální nakládač.

Hasiči uklízeli stovky rozbitých pivních lahvíVideo: HZS Moravskoslezského kraje/Požáry.cz

 
Článek

O případu, který se stal ve směru z Frýdku-Místku do Nového Jičína u dálničního tunelu Lysůvky, informoval Novinky mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje/Požáry.cz

Lahve zablokovaly silnici R48

„Kamiónu, který cestoval do Brna, se zřejmě za jízdy odlomila část pravé bočnice a bedny s křehkým nákladem se vysypaly asi na dvou stech metrech frekventované silnice. Spolujezdkyně se pokusila zabránit dalšímu pádu přepravek po zastavení kamiónu na okraji silnice, přitom se pořezala a byla odvezena sanitkou do nemocnice,“ uvedl Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje/Požáry.cz

Lahve zablokovaly silnici R48

U nehody zasahovaly čtyři jednotky, které si na pomoc přivolaly speciální nakladač z Ostravy. Nejprve uklidili jeden pruh, aby byla silnice aspoň částečně průjezdná, následně také zbytek. Za necelou hodinu měli hasiči hotovo, ze zlatavého moku se ale nepodařilo zachránit téměř nic.

Reklama

Výběr článků

Načítám