Hlavní obsah

Na Hradecku se při srážce tří aut zranili tři lidé

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři osobní auta se na Boží hod vánoční srazila při dopravní nehodě na silnici první třídy číslo 35 u Čistěvsi na Královéhradecku. Zranili se tři lidé, celkem jich ve všech vozech cestovalo deset, včetně dětí.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Po nárazu zůstala přední část vozu Škoda Felicia zničená

Článek

„I během svátečních dní se lidé bohužel nevyhnou nepříjemným dopravním nehodám, byť tentokrát naštěstí bez tragických následků. U takové zasahovali hradečtí hasiči ve středu po desáté hodině,“ uvedl Ondřej Sezima z Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Jedno z havarovaných aut skončilo v příkopu.

„Při dopravní nehodě se střetla celkem tři vozidla, Škoda Felicia, Škoda Felicia combi a Volkswagen Passat. Ve vozidlech jelo dohromady deset osob, z toho dvě děti. Hasiči nejprve poskytli předlékařskou pomoc zraněným osobám, dvěma z nich nasadili krční límce. Osoby uváděly bolest na hrudi a potíže s dýcháním, jejich zranění se nicméně jevila spíše jako lehká,“ řekl Sezima.

Na místo nehody přijely čtyři sanitky a zraněné převezly na ošetření do hradecké fakultní nemocnice.

„Patrně šlo o nedání přednosti v jízdě. Dvě auta skončila v příkopě, jedno zůstalo na silnici," řekla krajská policejní mluvčí Hana Klečalová. Do doby odtažení havarovaných vozidel byla silnice průjezdná kyvadlově v jednom pruhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám