Hlavní obsah

Zachraňoval na Přerovsku psa, zvíře ho stáhlo do studny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půldruhé hodiny čekal na záchranu muž, kterého v neděli v Pavlovicích u Přerova stáhl do studny s vodou jeho pes. Muž do ní spadl poté, co se snažil své zvíře zachránit. Oběma pomohli na svobodu hasiči. Majitel psa byl podchlazený a utrpěl odřeniny, nakonec skončil v přerovské nemocnici. Informoval o tom mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Muže zachraňovali hasiči.

Článek

Muž podle hasičů nejprve hledal v Pavlovicích svého psa, rotvajlera. Při prohledávání okolí uslyšel ze studny psí sténání. "Ve snaze o jeho záchranu se nejprve do studny naklonil a snažil se pejska sám vytáhnout. Vše se po chvíli změnilo v drama, pes svého majitele stáhl do studny zaplněné vodou do výšky zhruba dvou metrů," uvedl mluvčí hasičů.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Muže zachraňovali hasiči

Oba v ní čekali na pomoc více než 90 minut. Hasiče nakonec zavolal kolemjdoucí. Muže se psem vyprostili hasiči pomocí dvou nastavovacích žebříků. Na místo přijeli také záchranáři, kteří značně podchlazeného muže odvezli k ošetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám