Hlavní obsah

V případu pobodaného muže v Kladně zatkla policie podezřelou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Středočeští kriminalisté zadrželi pětačtyřicetiletou ženu podezřelou z vraždy o rok staršího muže, který v pátek odpoledne v Kladně utrpěl bodné zranění a na jeho následky zemřel.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Případ policisté dál vyšetřují, obvinění zatím nepadlo. Podle informací, které se v pátek objevily v některých médiích, jde o manželku mrtvého muže.

"Byla zadržena podezřelá žena, která po předchozí hádce vzala kuchyňský nůž a bodla poškozeného do prsou," uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek. Případ se stal v Hřebečské ulici, která je na největším městském sídlišti Kročehlavy. [celá zpráva]

Kriminalisté zatím podezřelou neobvinili. "V současné době jsou prováděny další vyšetřovací úkony k objasnění případu," uvedl Vinčálek.

V případě vraždy hrozí podle trestního zákoníku podezřelým deset až 18 let vězení. Pokud je vražda spáchána s rozmyslem nebo po předchozím uvážení, hrozí trest přísnější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám