Hlavní obsah

Auto na Plzeňsku přerazilo strom, řidič byl na místě mrtev

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lužany

Smrtí 34letého řidiče z Domažlicka skončila v sobotu v jedenáct hodin večer vážná dopravní nehoda v Lužanech na Plzeňsku. Šofér vozu Opel Zafira při průjezdu zatáčky vletěl do zahrady jednoho z rodinných domů, kde auto přerazilo strom a zastavilo se až o konstrukci billboardu.

Foto: zaš, Právo

Auto vylétlo ze silnice v místě, kde končí dlouhý rovný úsek a začíná obec.

Článek

"Řidič byl na místě mrtev," potvrdil Právu mluvčí záchranky Václav Ondra. Muži za volantem nepomohly ani airbagy, ze zdemolovaného vozu ho museli vystříhat hasiči. Nikdo jiný v autě necestoval.

Foto: zaš, Právo

Tragická dopravní nehoda v Lužanech.

Nehoda je nyní v šetření policistů. „Ke zjištění přesné příčiny byla nařízena soudní pitva,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Auto vylétlo ze silnice v místě, kde končí dlouhý rovný úsek a začíná obec. Silnice byla v nočních hodinách mokrá, ale nenamrzala.

Foto: zaš, Právo

Policisté ohledávají místo nehody.

K nehodě se o půlnoci přišli podívat i majitelé pozemku, na kterém vůz skončil. "Ta zatáčka musí vynášet. Už je to snad podesáté, co nám skončilo auto na zahradě. Nikdy to ale nebylo takhle vážné," uvedla starší žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám