Hlavní obsah

Zastřelte mě, žádal řidič policisty poté, co narazil do autobusu

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Naboural jsem do autobusu, protože jsem chtěl udělat něco nenormálního. A víte co, zastřelte mě. Takovou prosbou šokoval v těchto dnech brněnské policisty osmatřicetiletý muž v evidentně špatné psychické kondici.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Muž nejprve v brněnské ulici Cimburkova způsobil dopravní nehodu, když schválně naboural do autobusu. Auto poté odstavil na trávníku u cesty a odešel do nedalekého hotelu.

Přivolaná hlídka byla už dopředu upozorněna, že vyšetřování nehody nebude z těch rutinních, protože muž, po kterém bylo vyhlášeno pátrání, má sklony k sebepoškozování a navíc je držitelem dvou střelných zbraní.

„Na dotaz, proč se srazil s autobusem, jen odpověděl, že chtěl udělat něco, co není normální. Následně policisty šokoval tím, když je požádal, jestli by ho nemohli na místě zastřelit. Muž nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Putoval k odbornému vyšetření do nemocnice, kde žádal o přístup k nějakému pacientovi, protože údajně umí léčit lidi na dálku. Patrně velmi nešťastný muž tak zůstal v péči odborníků,“ konstatovala policejní mluvčí Andrea Straková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám