Hlavní obsah

V Hořovicích obsluha baru zastřelila agresivního muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hořovice
Aktualizováno

Středočeští kriminalisté se od sobotního rána intenzivně zabývají střelbou v jednom z barů v Hořovicích. Na místě zůstal ležet mrtvý sedmatřicetiletý host.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

S největší pravděpodobností ho zastřelil barman, který se zraněním skončil v nemocnici, řekla Právu mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Podle ní návštěvník napadl kolem čtvrté hodiny ranní obsluhujícího muže.

„Dnes nad ránem došlo v baru v Hořovicích k potyčce mezi hostem a barmanem. Při potyčce došlo k výstřelu, kdy na následky střelného poranění host zemřel. Dnes probíhá jeho pitva,” řekla Budská. Barman byl podle ní také zraněn a převezen do nemocnice. Policie s ním bude hovořit v neděli.

Případ vyšetřují krajští kriminalisté. "Zahájili jsme úkony trestního řízení, nicméně nikdo zatím nebyl obviněn, nic zatím není jasné. Je potřeba hovořit s barmanem, získat důkazy a pak se uvidí," dodala Budská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám