Hlavní obsah

Opilý mladík se předváděl v audi, dívku vytratil z kufru

– Přerov

Získat své místo na výsluní zřejmě zamýšlel 21letý opilý mladík v Přerově. Nejprve pustil do okolí muziku z auta a poté předváděl automobilové kousky na parkovišti. Při nich vytratil dívku, která seděla v kufru. K jeho smůle vše sledovala kamera strážníků.

Opilý mladík se předváděl před kamarádyVideo: MP Přerov

 
Článek

„Mladík se nejprve v pátečních nočních hodinách společně s houfem obdivovatelek a méně dominantních mladíků bavil tím, že pouštěl hlasitou muziku ze svého vozu na celé okolí,“ uvedl ve středu mluvčí městské policie Miroslav Komínek.

Hlídka strážníků, která dorazila na místo, mu jeho zábavu zatrhla. Vymyslel ale ihned jiné představení.

„Nasedl do vozu, po vzoru filmových desperátů několikrát protočil motor a za pištění gum vyrazil z parkoviště. Za všeobecného oslavného výskotu a veselí přitom vytratil dívku, která seděla v kufru vozu. Hrdinský čin ho natolik povzbudil, že prudké výjezdy a návraty několikrát opakoval,“ popsal další průběh mluvčí.

Ke svému představení si ovšem nevybral zrovna nejlepší místo. Jeho činy sledovala po celou dobu městská kamera. Strážníci vzápětí zjistili, že mladík své automobilové kousky trénoval pod vlivem alkoholu – naměřili mu 1,5 promile. Případ si proto převzala Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám