Hlavní obsah

Auto po čelní srážce shořelo, tři lidé vyvázli se zraněním

Právo, jr

Požár, který vznikl po čelním střetu dvou osobních aut, likvidovali v sobotu odpoledne hasiči na Prostějovsku. Při srážce aut se ještě předtím, než vyšlehly plameny, zranili tři lidé.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Osobní auto po srážce na silnici na Prostějovsku zcela shořelo.

Článek

„Nehoda se stala krátce před 13. hodinou mezi částí obce Přemyslovice Štarnov a městem Konice. Jeden z řidičů utrpěl vážné zranění, u dalších dvou osob se jednalo o méně závažné následky,“ informovala mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

„Jedno z vozidel zcela shořelo,“ doplnila mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. „Na místo vyjeli profesionální hasiči z Konice, kteří zjistili, že po nehodě dvou vozidel jedno z nich vzplálo. Při události byly zraněny tři osoby, které v době příjezdu hasičů byly v péči zdravotnické záchranné služby,“ uvedla Hacsiková.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nehoda si vyžádala tři zraněné.

Policie zatím nezjistila, kdo nehodu zavinil. Zraněn byl řidič a spolujezdkyně, kteří cestovali vozem Škoda Felicia, zraněna byla rovněž spolujezdkyně z druhého vozu Opel Astra. U jeho řidiče dechová zkouška vyloučila, že by před jízdou pil alkohol. „U druhého řidiče byl vzhledem k jeho zranění nařízen odběr krve,“ řekla Urbánková.

Silnice byla kvůli vyšetřování a odstraňování následků nehody v obou směrech uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám