Hlavní obsah

Zraněný utekl před útočníkem do restaurace, hosty vyděsil tak, že lezli pod stoly

– Jeseník
Právo, mhr

Zraněný muž vyděsil ve čtvrtek odpoledne obsluhu i zákazníky jedné restaurace v Jeseníku. Když do ní vběhl, křičel, že byl přepaden, tak nesrozumitelně, že si lidé uvnitř hospody mysleli, že je to lupič, a začali lézt pod stoly.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Když do restaurace 25letý mladík vběhl, měl před pusou ruku a křičel, že byl přepaden. Zákazníci i obsluha mu však špatně rozuměli a mysleli si, že jsou přepadeni. Všichni se hned začali schovávat pod stoly a obsluha se zamkla do skladu, odkud zavolala na linku 158 a oznámila loupežné přepadení,“ řekla Právu v pátek jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Na místo podle ní hned vyrazili policisté z obvodního oddělení, psovod, dopravní policisté i kriminalisté. Když přijeli do restaurace, nedorozumění se po chvíli vysvětlilo.

„Mladík uvedl, že byl fyzicky napaden neznámým mužem před nedalekým barem a do restaurace se se zraněným obličejem utíkal schovat,“ uvedla mluvčí.

Policistům se podle ní podařilo následně zjistit i pachatele, který se měl fyzického napadení mladíka dopustit. „Ten je nyní podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití,“ dodala Neubauerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám