Hlavní obsah

Zloději vykradli na parkovišti auto, pak si do garáže přišli pro luxusnější

– Praha

Zloděje nezajímají jenom peníze a platební karty, ale i bydliště a klíče, které mají lidé u sebe. Přesvědčil se o tom majitel volkswagenu, kterému auto ukradli z garáže poté, co mu v obchodním centru vykradli auto.

Drzým zlodějům kamery nevadilyVideo: Policie ČR

 
Článek

Měsíc kriminalisté vyšetřují vloupání do Volkswagenu Golf v obchodním centru na Černém mostě, kde dvojice nenechavců vzala z kufru tašku s mobilem a klíči od Volkswagen Sharan. O několik hodin později muž zjistil, že mu byla vykradena garáž v Lovosické ulici.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých mužů

„Dva muži kolem pětatřiceti let přišli do garáží, odcizenými klíči otevřeli vrata, kde měl majitel zaparkovaný vůz Volkswagen Sharan a po pár minutách s ním odjeli. Podle majitele mu tak hledaní muži způsobili škodu 240 tisíc korun. Auto mělo promáčklou karoserii nad víčkem nádrže a na pátých dveřích šachovnici černo stříbrné barvy,“ uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Dvojice mužů je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže a poškození cizí věci, za což ji v případě odcizení hrozí až pětileté vězení. Jakékoli informace k totožnosti hledaných a jejich pohybu přijmou policisté na lince 158.

Foto: Policie ČR

Jeden z hledaných mužů

Oba hledaní jsou ve věku kolem 35 až 40 lety, štíhlé postavy. Jeden je vysoký asi 175 centimetrů, druhý vyšší o deset centimetrů. Menší nosí dioptrické brýle a byl oblečený do bílé mikiny s kapucí, modrých džínů. Druhý z dvojice, který řídil odcizené vozidlo, byl oblečený do černé mikiny a modrých džínů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám