Hlavní obsah

Opilá řidička ujížděla před policisty, cestou dvakrát bourala

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

do

Opilá řidička v neděli v noci ujížděla policistům na Domažlicku. Cestou dvakrát bourala, při druhé kolizi už ji strážci zákona zadrželi. Dvaatřicetiletá žena nadýchala přes dvě promile alkoholu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Před 22. hodinou chtěla hlídka v Záhořanech zkontrolovat vozidlo peugeot. Řidička ale na pokyn k zastavení nereagovala a začala ujíždět. Policisté ji začali pronásledovat,“ popsala začátek honičky policistka Dagmar Brožová.

Při průjezdu jedné ze zatáček řidička vyjela do středu vozovky, kde se bočně srazila s protijedoucím vozidlem.

„Pokračovala dál v jízdě a policisté jeli za ní. Na úzké silničce neměli prostor, aby ji předjeli a mohli zastavit. Po asi třech minutách žena sama nezvládla řízení, sjela ze silnice a narazila do betonového mostku. I odtud se snažila vycouvat a ujet, v tom už jí ale policisté zabránili,“ dodala Brožová s tím, že ani při jedné z nehod se nikomu nic nestalo.

„Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Brožová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám