Hlavní obsah

Lupiči ukradli z luxusního hodinářství v Praze zboží za sedm miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Prodejnu luxusních hodinek vyloupili ve čtvrtek večer neznámí pachatelé ve Štěpánské ulici v Praze. Podle předběžného odhadu odnesli zboží za sedm miliónů korun. Při přepadení nebyl nikdo zraněn.

Lupiči ukradli z luxusního hodinářství v Praze zboží za sedm miliónůVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Tři maskovaní muži přepadli hodinářství Bechyně zhruba v 17:30. Dva byli ozbrojeni.

"Na místo zřejmě přijeli autem, kterým jednosměrnou ulici zatarasili. To po loupeži nechali před prodejnou a odjeli jiným vozem. Na autě, které na místě zůstalo, jsou kradené registrační značky," řekla pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková.

"Prodejna je vybavena kamerovým systémem, takže policie má k dispozici záznam," dodala mluvčí.

Okolí hodinářství Bechyně je obehnáno páskou a uzavřeno. Do Štěpánské nelze vjet z křižovatky s Žitnou, zablokovaná je i restaurace sousedící s prodejnou. Před hodinářstvím hlídkuje několik policistů v uniformách i v civilu, uvnitř se pohybují kriminalisté.

Hodinářství Bechyně je specializovaná prodejna velmi kvalitních švýcarských náramkových hodinek. Na svém webu také uvádí, že je autorizovaným prodejcem značek Rolex, Carl F. Bucherer, Tudor, Longines, Tissot a italské značky Zannetti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám