Hlavní obsah

Neznámý muž bojuje o život, policie je v rozpacích

Právo, ner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Muž ležící v tratolišti krve byl nalezen v úterý dopoledne za obchodním domem Penny Market na sídlišti Karlovina v Pardubicích. Pro pardubické kriminalisty byl ještě odpoledne tento případ záhadou.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Přijali jsme oznámení, že zdravotnická záchranná služba letecky transportuje těžce zraněného muže do královéhradecké fakultní nemocnice. Vyjeli naši nehodáři, kteří se snažili zjistit, zda jde o dopravní nehodu, od níž neznámý řidič motorového vozidla po střetu s chodcem ujel, či nikoliv. Na místo se dostavili i kriminalisté, jejichž úkol byl stejný. Vzhledem k nejasnostem, které na místě vyplynuly, je patrné, že mohlo jít i o jiný násilný trestný čin,“ přiznala Právu tápání policistů mluvčí Eva Maturová.

U zraněného muže nebyly nalezeny žádné osobní věci ani doklady, tudíž jeho totožnost je neznámá.

Je vysoký zhruba 175-180 centimetrů, silnější postavy, ve věku 30-40 let, má černé vlasy a „kouty“, na sobě měl černošedou bundu s kapucí, šedé 3/4 kalhoty z pevné teplákovky s postranními pruhy, šedozelené sportovní boty značky Cropp.

„Pokud někdo muže tohoto popisu hledá, kontaktujte prosím pardubické kriminalisty na lince 158,“ požádala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám