Hlavní obsah

Policie pátrá po zbloudilé stařence, nevrátila se od lékaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní detektivové z Prahy 3 hledají od pátečního večera 79letou ženu, která se ztratila cestou od lékaře domů. Vzhledem ke svému pokročilému věku a zdravotnímu stavu může být paní v ohrožení života. Bere léky na stařeckou cukrovku a na srdce, jehož operaci prodělala. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při jejím hledání.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hledaná Anna Krejčová odešla k lékaři z místa trvalého bydliště v Praze 8 v pátek v dopoledních hodinách. Později, kolem šestnácté hodiny, ještě žena telefonicky hovořila se svou dcerou a sdělila jí, že se nachází v Praze 4, avšak mluvila už zmateně. Hovor pak ukončila a dále už nebyla k zastižení. V současné době má vypnutý telefon.

Foto: Policie ČR

Hledaná paní Anna Krejčová

Stařenka je 160 až 165 cm vysoká, při chůzi se zadýchává, špatně se orientuje v prostoru a v Praze se nevyzná.

„Touto cestou žádáme širokou veřejnost o poskytnutí jakýchkoliv informací, které by vedly k vypátrání pohybu nebo pobytu pohřešované ženy, a to na tísňovou linku 158,“ sdělila Novinkám tisková mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám