Hlavní obsah

Bonnie a Clyde po Plzeňsku. Partnerská dvojice přepadávala benzínky

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podobně jako Bonnie a Clyde loupila partnerská dvojice v Plzni. Muž a jeho družka ve věku kolem 30 let přepadávali ve městě benzínové čerpací stanice a kiosky se zbraní v ruce. Podezřelý pár se nyní podařilo policistům odhalit, od pátku sedí v cele předběžného zadržení.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Zatím jsme je obvinili ze tří loupeží, ale další případy se stejným scénářem prověřujeme,“ potvrdil plzeňský policejní ředitel Pavel Krákora. Dopadení dvojice považuje za úspěch. „Je to výsledek několikaměsíční mravenčí práce kriminalistů, kteří trpělivě střípek po střípku skládali mozaiku,“ uvedl Krákora.

Loupeže měly pokaždé stejný průběh. Maskovaný muž s pistolí v ruce vstoupil do prodejny a drsným způsobem si řekl obsluze o peníze. Jeho partnerka zatím hlídala venku. Dvojice na každé přepadení měnila oblečení.

V případě uznání viny hrozí povedenému párečku až osm let ve vězení. Policejní vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám