Hlavní obsah

Mladík pobodal a okradl ženu v Karlových Varech, unikal jen pár dní

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policie dopadla 21letého muže, který v sobotu ráno přepadl v Maďarské ulici v Karlových Varech-Drahovicích 47letou ženu a způsobil jí těžká zranění nožem.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Policisté ihned po oznámení přepadení ohledali místo činu a zahájili po pachateli intenzivní pátrání, díky kterému se kriminalistům během čtyř dnů podařilo pachatele zadržet a zajistit část odcizených věcí,“ uvedla ve čtvrtek odpoledne mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová.

Podařilo se rovněž zajistit i část odcizených věcí z kabelky, kde měla přepadená peníze a osobní doklady. „Kriminalista obvinil 21letého muže ze zvlášť závažného zločinu pokusu o vraždu,“ pokračovala mluvčí s tím, že ještě týž den podal u státního zástupce podnět na vzetí obviněného do vazby.

„V případě prokázání viny tak hrozí obviněnému 15 až 20 let či výjimečný trest,“ dodala Týřová.

„Přepadená žena je již ve stabilizovaném stavu a její zdravotní stav se zlepšuje,“ uvedl mluvčí karlovarské nemocnice Vladislav Podracký, podle kterého mohla být žena z oddělení JIP přeložena na běžný nemocniční pokoj.

Reklama

Výběr článků

Načítám