Hlavní obsah

Policisté ukončili pátrání po těžce nemocné ženě, tělo našli ve vodním toku

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Ani velká policejní pátrací akce nepomohla zachránit život třicetileté vážně nemocné ženy z Ostravy, která v sobotu odpoledne zmizela z bytu v Zábřehu. Rodina po ní vyhlásila pátrání, obrátila se i na média. Bohužel v pondělí krátce po osmé hodině ranní bylo její tělo nalezeno ve vodním toku právě v Ostravě-Zábřehu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Má dcera se onkologicky léčí a psychicky se z toho zhroutila, léčila se tři týdny v Opavě v psychiatrické nemocnici a v pátek ji propustili. Bohužel v nestřeženém okamžiku odešla z domu a ještě se nevrátila. Nemá u sebe doklady, peníze, ani mobil. Pomozte nám ji najít,“ prosila veřejnost matka pohřešované mladé ženy.

„Po zveřejnění informací v médiích jsme obdrželi několik sdělení občanů na tísňové lince, které jsme následně prověřovali. Následně bylo nalezeno tělo ve vodním toku v Ostravě-Zábřehu. Na místo jsme přivolali potápěče, kteří tělo vynesli na břeh,“ sdělila ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Dodala, že lékař po ohledání konstatoval smrt ženy a následně policie ověřila identitu zesnulé.

„Tragickou informaci rodině sdělil krizový intervent. Příčinu smrti ženy stanoví lékař po provedené pitvě. Okolnosti úmrtí ženy i nadále prověřujeme,“ upřesnila Holčáková. Upozornila na to, že ženu hledaly desítky policistů a strážníků. „Lokalitu propátrávali také psovodi se psy, strážníci na koních i vrtulník. Bohužel vše s negativním výsledkem,“ shrnula mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám