Hlavní obsah

Dálnice D11 po sérii nehod zkolabovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nymburk
Aktualizováno

Dálnice D11 ve směru z Hradce Králové na Prahu byla v pátek ráno mezi 25. a 18. kilometrem neprůjezdná. Na 25. kilometru po půlnoci poblíž sjezdu na Nymburk havaroval kamión a dálnice byla uzavřena. Několik kilometrů před uzavírkou se pak staly tři nehody, z toho jedna hromadná. Kolona má ráno asi deset kilometrů.

Foto: Petr Horník, Právo

Kolona na D11 má asi deset kilometrů. Ilustrační foto

Článek

Po nehodě kamiónu policie dopravu odkláněla na starou silnici. Auta sjížděla na 25. kilometru a na dálnici najížděla zpět na 18. kilometru. Uzavírka trvala do osmé hodiny ráno.

Ještě před sjezdem se ale v husté mlze srazilo několik aut a místo je špatně průjezdné. Na 27. kilometru do sebe narazila dvě osobní auta, na 28. kilometru se pak stala hromadná nehoda pěti vozů. Na 30. kilometru se srazila další dvě auta. Nehody by podle odhadu serveru dopravních informací měly být odstraněny do deváté hodiny ráno. Při nehodách nebyl nikdo zraněn.

Situaci na dálnici na příjezdu do Prahy řidičům navíc komplikují uzavírky kvůli opravě dálnice. Po nájezdu na dálnici zpět na 18. kilometru je většina cesty do hlavního města svedena do jednoho jízdního pruhu v protisměru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám