Hlavní obsah

Řidiči kamiónů se v Lipníku porvali kvůli parkování

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Dva řidiči kamiónů ve věku 34 a 36 let se v sobotu ráno porvali v jednom areálu v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku. Jeden z nich přišel o zub. Příčinou byla předchozí slovní rozepře, týkající se špatného parkování nákladní soupravy, kterou řídil 34letý muž.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Najel za druhý kamión, jehož řidič tak nemohl couvat. Toho to zřejmě rozlítilo,“ řekla Právu v neděli krajská policejní mluvčí v Olomouci Irena Urbánková.

V okamžiku, když už mladší řidič nákladní vozidlo zaparkoval a zůstal v kabině, přišel podle ní k autu starší z mužů a po schůdkách se dostal až ke kabině. „Řidiče uchopil za oděv tak silně, až mu roztrhl reflexní vestu. Sprostě mu nadával a uštědřil mu ránu pěstí do obličeje. Muži vyrazil zub,“ uvedla mluvčí.

Napadený muž podle ní z kabiny vystoupil, aby zabránil dalšímu napadání. „Schytal však další rány pěstí a při vzájemné potyčce došlo k poškození mikiny útočníka. Ten z místa odešel. Přesná škoda na majetku nebyla dosud vyčíslena,“ dodala Urbánková.

Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za který pachateli hrozí až tři roky odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám