Hlavní obsah

Policisté ve škole předváděli služební psy, u tří žáků našli konopí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Hned ve třech případech byli úspěšní policejní psi během cvičení v prostorách jedné ze středních škol na Jesenicku. Při taktických ukázkách našli před zraky učitelů a studentů u tří žáků marihuanu. Policistům nabídl prostory školy ke cvičení ředitel. Se studenty policisté vyřešili jejich přestupek na místě.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Ilustrační foto

Článek

Na taktické cvičení služebních psů specializovaných na vyhledávání omamných a psychotropních látek se vydali policisté minulý týden do střední školy a učiliště v Horních Heřmanicích.

"Prostory nabídl k dispozici ředitel školy, který chtěl především novým žákům předvést práci policejního psovoda a jak je snadné zjistit přítomnost omamných a psychotropních látek," uvedla jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Psovod s policejním psem speciálně vycvičeným na vyhledávání drog navštívil třídy a také internát. "U tří studentů policejní pes našel sušenou rostlinnou hmotu obsahující THC, kterou policisté zajistili," doplnila mluvčí.

Na základě výsledku cvičení hodlá škola s policií spolupracovat i nadále.

Reklama

Výběr článků

Načítám