Hlavní obsah

Zachraňte psa pokrytého jinovatkou, prosila žena strážníky. Byla to socha

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Občas se stane, že pražští strážníci přijmou na lince 156 nezvyklé telefonáty. V pátek ráno jim zavolala paní s žádostí o záchranu psa, který sedí v zimě na trávníku. Když přijeli strážníci psa zachránit, zjistili, že je to sádrová socha.

Žena chtěla zachránit psa, ze kterého se vyklubala sochaVideo: MP Praha

 
Článek

Jak vyplývá ze záznamu městské policie, paní psa pokrytého jinovatkou spatřila v parku v Nových Butovicích. Uvedla, že neví, jestli se dá pejsek ještě nějak zachránit, proto vytočila linku 156 a požádala o pomoc.

Foto: MP Praha

Místo mrznoucího psa strážníci našli sádrovou sochu

„Hlídka vyjela na místo oznámení, kde zjistila, že sedící pes i se štěnětem je sádrová socha. Socha byla poškozená a pravděpodobně ji tam někdo odložil, není to žádná trvalá instalace,“ řekl Novinkám mluvčí strážníků Jan Čihák.

Není to poprvé, co strážníci přijali nezvyklý telefonát. V březnu volala pražským strážníkům žena z Prahy 12, že vzala lišce zajíce, kterého šelma kousla. Dožadovala se ochránců přírody.

Liška ulovila zajíce, ale já jsem jí ho sebralaVideo: Městská Policie Praha

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám