Hlavní obsah

Mladík neměl peníze na benzín, přepadl proto seniorku o holi

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Teprve dvacetiletý mladík přepadl seniorku, která musí k chůzi používat francouzskou hůl. Ženu přepadl v Kuřimi v Popkově ulici. Mladík pomalu kráčející důchodkyni vytrhl z ruky kabelku, kde měla peněženku s necelou pětistovkou. Peníze potřeboval na benzín.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena při útoku upadla na zem a nešťastně se zranila. Po dopadení mladík bez uzardění přiznal, že si ženu vybral proto, že byla snadným cílem.

Pachatelem je mladík, který se svými přáteli projížděl Kuřimí a potřeboval peníze. V jejich autě už docházel benzín, a tak mladého muže nenapadlo nic lepšího, než že si peníze na další cestu opatří loupeží. Policisté celou osádku auta včetně lupiče zadrželi jen v několik kilometrů vzdáleném Tišnově.

„Dlužno dodat, že partička po přepadení seniorky s autem daleko nedojela. Kousek za Kuřimí jim došel benzín. Museli tedy pěšky na benzínku, kde všechny získané peníze utratili za palivo,“ dodal k případu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám