Hlavní obsah

Potápěči našli v lomu Malá Amerika mrtvolu, mohlo by jít o pohřešovaného houslistu

Beroun
Aktualizováno

Policejní potápěči nalezli ve středu dopoledne v lomu Malá Amerika na Berounsku tělo mladého muže. Pravděpodobně by mohlo jít o pohřešovaného 20letého mladíka, policie tuto informaci ale zatím nepotvrdila.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Policisté v lomu Malá Amerika pátrali během středy, protože před třemi dny byl v těchto místech nalezen batoh s doklady cizince. „Do pátrání se dnes zapojili také potápěči, kteří ve vodě nalezli tělo. Mělo by se jednat o cizince, od kterého tam byl nalezen batoh, ale pátrání po dotyčném vyhlásili pražští policisté,“ řekla Novinkám mluvčí berounské policie Lenka Uriánková.

„V lomu bylo nalezeno tělo, ale bližší okolnosti zatím nejsou známy. Čekáme na výsledky pitvy a zjišťujeme totožnost mrtvého,“ uvedla mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Svědci mladíka naposledy viděli v neděli 22. září na železniční stanici v Praze-Radotíně. Další den měl nastoupit do dalšího ročníku vysoké školy s ekonomickým zaměřením, jeho rodina ani spolužáci o něm ale nemají žádné zprávy. S mladíkem nebyly nikdy problémy, byl nekonfliktní a spíše introvert. Hrál také v kapele na housle.

V úterý pražští policisté zveřejnili, že při pátrání po studentovi získali nové informace. Svědci jej v den, kdy se ztratil, spatřili v autobuse jedoucím z Radotína do Třebotova s dalšími dvěma chlapci a jednou dívkou. Všichni prý vystoupili na zastávce Třebotov-Santorium. Za necelé dvě hodiny odjela z téže zastávky v opačném směru už jen dívka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám