Hlavní obsah

Tragické předjíždění náklaďáku: V autě zemřeli tři lidé

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostroměř
Aktualizováno

Tragicky skončila dopravní nehoda, k níž došlo v úterý odpoledne na hlavní silnici mezi Hradcem Králové a Jičínem. U obce Holovousy na Jičínsku se čelně střetl osobní vůz s nákladním automobilem. Zemřeli tři lidé.

Srážka osobního vozu s kamionemVideo: Novinky

 
Článek

„V osobním autě cestovali čtyři lidé. Při příjezdu hasičů a záchranářů již jedna osoba nejevila známky života. Další tři zraněné osoby hasiči během půl hodiny vyprostili z vraku osobního auta,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Žahourková.

"Řidič osobního auta se dostal do protisměru před nákladní vůz pravděpodobně při předjíždění," uvedla mluvčí jičínské policie Hana Klečalová.

"Na místě zemřel šestadvacetiletý řidič osobního auta a další dva lidé byli oživováni," oznámila mluvčí. Nakonec podlehli zraněním kromě řidiče i devadesátiletý spolujezdec a padesátiletá spolujezdkyně. "Další devětadvacetiletá spolujezdkyně musela být letecky přepravena do nemocnice," doplnila Klečalová.

Řidič nákladního vozidla vyvázl bez zranění.

Na místě zasahovalo několik posádek pozemní záchranné služby a také záchranářský vrtulník.

Doprava na I/35 u Ostroměře byla kvůli nehodě do 19:45 hodin přerušena v obou směrech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám