Hlavní obsah

Cisterna s glycerinem na Jablonecku rozdrtila osobní auto

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Podruhé se v pondělí narodila řidička osobního auta, na které se převrátil kamión převážející glycerin. Žena z hrozivě vypadající nehody vyvázla pouze s lehkým zraněním. Příčiny nehody vyšetřují policisté.

Foto: HZS Libereckého kraje

Převrácený kamión auto rozdrtil

Článek

Nehoda se stala kolem půl třetí odpoledne na hlavní silnici u Lučan nad Nisou na Jablonecku. Na místo vyjeli nejen hasiči a záchranáři, ale rovněž jeřáby. Převrácená cisterna převážela 24 tun glycerinu.

Foto: HZS Libereckého kraje

Kamión auto rozdrtil

„Pod cisternou ležel rozdrcený osobní automobil, jehož řidička měla velké štěstí, neboť kabina dopadla až za ni (na zadní sedačky). Nehoda si tak vyžádala dvě lehká zranění – řidiče cisterny a řidičky osobního automobilu,“ informovala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Foto: HZS Libereckého kraje

Kamión auto rozdrtil

Glycerin naštěstí neunikl a hasiči s jeřábníky museli vyřešit, jak nepoškozenou cisternu dostat zpět na silnici.

Foto: HZS Libereckého kraje

Kamión auto rozdrtil

„K vyproštění byla přivolána vozidla s větší nosností, vyprošťovací automobil a jeřáb soukromé firmy, díky kterým se podařilo před půl desátou večer překlopit plně naloženou cisternu na kola. Hasiči poté pomohli naložit na odtahovou službu vrak osobního auta a uklidili komunikaci,“ doplnila mluvčí hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám