Hlavní obsah

V Praze shořela před služebnou dvě policejní auta

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pražské Michli shořela v pondělí ráno před služebnou dvě policejní auta, další dvě byla poničena. Jednalo se o služební vozidla v civilním provedení. Podle zjištění vyšetřovatelů vozy pravděpodobně někdo úmyslně zapálil.

V Praze shořela dvě policejní autaVideo: Novinky

 
Článek

Hasiči vyjeli k požáru před pátou hodinou ranní. „V průběhu dopoledne proběhlo ohledání místa události kriminalisty ve spolupráci s vyšetřovateli hasičů, jehož závěr zní, že požár byl založen úmyslně. Z toho důvodu prošetřují policisté celou událost pro podezření z trestného činu poškození cizí věci,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Dvě auta v civilním provedení byla zničena úplně, dva vozy zaparkované vedle byly poničeny. Škoda byla předběžně vyčíslena na 300 tisíc korun.

V křižovatce ulic Michelská a U Plynárny sídlí obvodní ředitelství policie Prahy IV, které má na starosti městské části 4 a 10, a služba kriminální a vyšetřovací služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám