Hlavní obsah

Policisté vypátrali řidiče, který srazil dívku, bratrovi dal 500 korun a odjel

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté našli řidiče, kterému minulý týden vběhla šestiletá dívka pod auto. Jejímu staršímu bratrovi dal řidič 500 korun, nepočkal na příjezd záchranářů a policie a odjel. Dívenka skončila s poraněným kotníkem v nemocnici.

Neopatrná šestiletá dívka vběhla řidiči do cestyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Díky odvysílání reportáže v médiích se policistům ozval svědek, který věděl, kdo předmětné vozidlo řídil. Řidič i jeho spolujezdkyně jsou nyní předvoláni k výslechu a ve věci probíhá další šetření,“ informovala Novinky mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Nehoda se stala minulé pondělí odpoledne. Dívenka přebíhala přechod u tramvajové zastávky Ocelářská. Ve chvíli, kdy jí řidič v levém jízdním pruhu dal přednost, druhý řidič z pravého jízdního pruhu nedobrzdil a dívka narazila do levého boku vozidla.

Řidič z vozidla vystoupil, dal 500 korun staršímu bratrovi zraněné dívky a odjel. O dívku se postaral bratr, který jí zajistil převoz do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám