Hlavní obsah

Hrnuli zboží z regálů přímo do tašek, zastavili je až kriminalisté v civilu

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Dvojice, která si zboží v jedné z brněnských drogerií opatřila stylem, že si jej z regálů nahrnula rovnou do tašek, je v rukou policie. Jejím nájezdům učinili přítrž dva kriminalisté v civilu, kteří byli náhodou svědky jedné z krádeží. Dvojici nyní hrozí tři roky vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Hrnuli zboží z regálů přímo do tašek, zastavili je kriminalisté v civiluVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté před dvěma dny zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer z krádeže mladé dvojice a doufali, že by je mohl někdo poznat. [celá zpráva]

Ironií osudu bylo, že v ten samý den se muž se ženou pokusili svůj kousek zopakovat v jednom z obchodů v centru Brna. Jenže tentokrát padla kosa na kámen, krádež totiž neunikla prodavačkám. Po malé strkanici dvojici zadrželi dva kriminalisté v civilu, kteří byli shodou náhod ve stejném obchodě.

„Muž se však ani po tom, co kriminalisté prokázali příslušnost k policii, nechtěl vzdát. Oba specialisté na hospodářskou kriminalitu museli užít hmaty a chvaty, aby zloděje předali spravedlnosti. Oba dva pachatelé se ze svých činů zodpovídají ve zkráceném přípravném řízení se zadržením. Způsobená škoda v obou případech činila 33 tisíc korun,“ prohlásil policejní mluvčí Pavel Šváb.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám